Sfaturi utile » Mobilierul in living room. Idei utile pentru mobilarea camerei de zi

Mobilierul in living room. Idei utile pentru mobilarea camerei de zi

Mobilierul in living room. Idei utile pentru mobilarea camerei de zi Mobilierul in living room. Idei utile pentru mobilarea camerei de zi

Daca doriti sa va decorati camera de zi cu elemente noi, mai jos va oferim cateva sugestii si idei ce pot spori atractivitatea acestei camere.

Trebuie sa tineti cont de mediul si functia deservite de aceasta zona, extrem de importanta. Personalizati-va casa pentru a regasi linistea si relaxarea dupa agitatia cotidiana.

Living room-ul poate fi impartit in mai multe zone:

 

  • coltul de lectura sau de relaxare - un fotoliu confortabil sau o mini canapea, plus o lampa inalta amplasata in stanga pt o luminozitate corecta pot sa confere un plus personal al camerei si un dorit refugiu atunci cand dorim sa fim ... cu noi insine
  • zona prietenilor, zona de conversatie - aceasta este o zona extrem de importanta si trebuie tinut cont de toate aspectele care sa permita prietenilor si familiei dumneavoastra sa se simta cat mai confortabil si sa permita comunicarea fara impedimente spatiale. un coltar cu tabureti o masuta dreptunghiulara permit reamplasarea elementelor si in functie de eveniment. Pentru o conversatie intre prieteni cercul, semicercul este ideal pt o buna  pentru o vizibilitate de ansamblu al intregului grup.
  • zona de vizionare filme sau ascultare muzica -  formatul ideal de semicerc permit vizionarea filmelor in compania prietenilor si a pungilor nelipsite de floricele. Iar spatiul dintre canapele si zona de televizor (tv unit)  sa fie la o distanta suficienta pentru a urmari fara probleme filmul sau emisiunea preferata.
  • un spatiu de joaca daca aveti copii - pentru a-l tine oricand sub observatie, daca si spatiul va permite, puteti da un plus de originalitate printr-un mic artificiu decorativ personalizat si usor de manevrat si de inlaturat atunci cand nu mai este necesar. De retinut ca aceasta zona nu trebuie sa inlocuiasca camera copilului care e extrem de importanta pentru o crestere armonioasa a acestuia.
Toate aceste zone satisfac nevoia personala de comoditate si confort.
Evident aceste zone pot fi completate cu o multitudine de alte functii necesare crearii spatiului personal.